Edullisin tuulilasin vaihto Oulun seudulla

Oulun Koivikko Oy:ltä auton tuulilasin vaihto Oulun seudun parhaaseen hintaan! Käytämme ainoastaan parhaita tunnettuja merkkituotteita ja annamme työllemme kirjallisen takuun. Laatu ei kuitenkaan tarkoita korkeaa hinnoittelua, vaan tarjoamme useasti edullisimman hinnan alueella – niin kuin muissakin autohuolto- ja korjauspalveluissamme. Hyvästä hinnasta huolimatta työmme on huippulaatuista ja olemmekin saavuttaneet erittäin hyvän maineen palveluistamme, siitä todisteena esimerkiksi pitkä yhteistyö vakuutusyhtiöiden sekä merkkiliikeketjujen kanssa.

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppanikorjaamo. Jos autossasi on tuulilasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain omavastuuosuuden. Jos taas korjataan vain kiveniskemä, tehdään korjaus ilmaiseksi ja lasku menee suoraan vakuutusyhtiöön. Myös autosi tuulilasikamera kalibroidaan lasinvaihdon yhteydessä ja saat siitä kirjallisen todistuksen

6 hyvää syytä vaihtaa auton tuulilasi meillä

  • Nopea palvelu
  • Edullinen hinta
  • Pilkingtonin laatulasit
  • Käytössä alan parhaat työkalut & välineet
  • Työn tekevät kokeneet ammattilaiset
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppanikorjaamo
5 hyvää syytä vaihtaa auton tuulilasi
Tuulilasin vaihto

Laadukas lasiliima on kaiken A ja O

Lasien liimaamiseen käytämme ainoastaan alan parhaita aineita, jotka ovat usein samoja kuin autovalmistajien itse käyttämät. Laadukkaat liimatuotteet mahdollistavat myös todella nopean asennuksen ja yleensä autosi viipyykin lasinvaihdossa ainoastaan kolme tuntia.

Asentajamme ovat työskennelleet alalla vuosia ja omaavat todella vankan ammattitaidon sekä parhaat mahdolliset työkalut alaltaan, joten voit luottaa siihen, että autosi on hyvissä käsissä.

Muista myös tuulilasin korjaus!

Tiesitkö että tuulilaseja voidaan myös korjata vaihtamisen sijaan? Tuulilasin korjaus ei ainoastaan säästä aikaasi, vaan myös maksaa vain noin neljäsosan lasinvaihdon hinnasta. Esimerkiksi kiveniskemän korjaus käy meiltä sujuvasti. Huomioi kuitenkin, että mikäli kiveniskemä tai muu vaurio on kuljettajan näkökentässä, on tuulilasi vaihdettava. Tule näyttämään autosi tuulilasia niin katsotaan, mikä on tilanne. Olemme se palveleva autokorjaamo Oulun Limingantullissa.