Tuulilasin vaihto palvelu

Oulun Koivikko Oy tarjoaa korkealaatuista ja ammattitaitoista auton tuulilasin vaihtopalvelua Oulussa. Käytämme vain tunnettujen brändien tuotteita ja tarjoamme kirjallisen takuun työstämme. Hintamme ovat edulliset ja kilpailukykyiset markkialueellamme, samoin kuin muissa autohuolto- ja korjauspalveluissamme. Vaikka hintamme ovatkin kohtuullisia, työmme laatu on poikkeuksellista, ja olemme ylpeitä erittäin hyvästä maineestamme, joka ilmenee pitkäaikaisista yhteistyökumppanuuksistamme vakuutusyhtiöiden ja autoliikeketjujen kanssa, asiakaskokemuksia on myös listattu nettisivullamme.

Olemme hyväksytty yhteistyökumppani vakuutusyhtiöille ja tarjoamme vaivattomia palveluita asiakkaillemme. Jos autosi tuulilasi on vakuutettu, maksat vain omavastuun. Kiveniskeymän korjauksen yhteydessä lasku lähetetään suoraan vakuutusyhtiölle. Meillä on myös asiantuntemus tuulilasin kameran kalibroinnissa, ja annamme asiakkaillemme kirjallisen todistuksen siitä.

6 hyvää syytä vaihtaa auton tuulilasi meillä

  • Nopea palvelu
  • Edullinen hinta
  • Pilkingtonin laatulasit
  • Käytössä alan parhaat työkalut & välineet
  • Työn tekevät kokeneet ammattilaiset
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppanikorjaamo
5 hyvää syytä vaihtaa auton tuulilasi

Laadukas lasiliima on kaiken A ja O

Lasien liimaamiseen käytämme ainoastaan alan parhaita aineita, jotka ovat usein samoja kuin autovalmistajien itse käyttämät. Laadukkaat liimatuotteet mahdollistavat myös todella nopean asennuksen ja yleensä autosi viipyykin lasinvaihdossa ainoastaan kolme tuntia.

Asentajamme ovat työskennelleet alalla vuosia ja omaavat todella vankan ammattitaidon sekä parhaat mahdolliset työkalut alaltaan, joten voit luottaa siihen, että autosi on hyvissä käsissä.

Muista myös tuulilasin korjaus!

Tiesitkö että tuulilaseja voidaan myös korjata vaihtamisen sijaan? Tuulilasin korjaus ei ainoastaan säästä aikaasi, vaan myös maksaa vain noin neljäsosan lasinvaihdon hinnasta. Esimerkiksi kiveniskemän korjaus käy meiltä sujuvasti. Huomioi kuitenkin, että mikäli kiveniskemä tai muu vaurio on kuljettajan näkökentässä, on tuulilasi vaihdettava. Tule näyttämään autosi tuulilasia niin katsotaan, mikä on tilanne. Olemme se palveleva autokorjaamo Oulun Limingantullissa. Ajan kiveniskeymän korjaukseen saat sujuvasti myös online ajanvarauksestamme.