Hei! Oletko kyllästynyt huolehtimaan kalliista DPF-korjauksista? Meillä on uutisia sinulle – meillä on huomattavasti edullisempi ratkaisu, joka toimii kuin unelma! Carbon Clean DCS-20 hiukkassuodattimien puhdistusjärjestelmällämme voimme puhdistaa tukkeutuneet DPF:t nopeasti ja tehokkaasti, poistaen jopa 100% nokea, hiiltä ja tuhkaa. Se on paitsi edullisempi vaihtoehto, myös ympäristöystävällisempi koska et joudu hankkimaan uutta hiukkassuodatinta. Innovatiivisella DPF-puhdistusjärjestelmällämme saat ajoneuvosi takaisin tienpäälle nopeasti. Voit myös toimittaa meille autosta irroitetun hiukkassuodattimen puhdistettavaksi ja useimmiten DPF on valmis asennettavaksi autoon jo saman päivän aikana. Puhdistuksen tuloksista saat tottakai kirjallisen raportin.

DPF-TUKOS + REGENEROINTI

DPF (Dieselhiukkassuodatin) on olennainen osa dieselajoneuvoja, joka vaatii säännöllistä regenerointia toimiakseen kunnolla. Noin 300-500 kilometrin välein suodatin käy läpi automaattisen regenerointiprosessin, jossa suodatin kuumenee ja polttaaa saastuneet hiukkaset, pääasiassa nokea ja tuhkaa. Prosessin aikana noki poistetaan vahingottomana tuhkana, kun taas jäännöstuhka voi jäädä suodattimeen.

On havaittu, että ajan myötä hiilikerrostumat voivat tukkia DPF:n, mikä johtaa useisiin merkittäviin ongelmiin moottorin kanssa. Siksi on tärkeää hakea apua ammatilaiselta , jos epäilet DPF-ongelmia, jotka vaikuttavat ajoneuvosi suorituskykyyn. Oulun Koivikolla tarjoamme erikoispalveluita DPF-ongelmien diagnosoimiseksi ja korjaamiseksi parhaan moottorin suorituskyvyn ja eliniän varmistamiseksi.

Jos asut kauempana meistä, pyydä omaa lähikorjaamoasi irroittamaan hiukkasuodatin autostasi ja lähettämään puhdistettavaksi.

 

PUHDISTAMME MYÖS RASKAANKALUSTON HIUKKASSUODATTIMIA